Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

I Fa. Karl D Petersen lægger vi stor vægt på vores faglige stolthed. Derfor uddanner vi tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for, for at kunne arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme.
Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri.

Restaureringsuddannelsen.dk

Energi-tjek dit hus

Har du råd til at lade være?

Vores tømrerfirma tilbyder dig GRATIS HUSEFTERSYN med termografi-scanning for evt. kuldebroer, utætheder og manglende isolering.

Samtidig gennemgår vi huset for fejl og mangler og giver GRATIS TILBUD på opgaven.


Professionel vejledning og rådgivning.

Vi har i Karl D. Petersen, stor erfaring, når det drejer sig om gennemgang af dit hus, med henblik på forbedringer. Du får rådgivning og vejledning af folk med forstand på energi og renovering.

Vi samarbejder med Projekt Zero, der siden 2007 har arbejdet på, at vi i Sønderborg kommune bliver CO2-neutrale i 2029. Projekt Zero arbejder med “klimakloge løsninger, der giver gevinst for den enkelte borger”.


Energiforbedrende renovering

Det er stor sandsynlighed for, at du kan SPARE PENGE ikke kun her og nu, med de tilskud og fradrag du kan få; men også på at reducere dit energiforbrug. Det vil ofte øge værdien på dit hus at lave energiforbedringer.

Du kan i disse år, få særligt TILSKUD TIL ENERGIRENOVERING. (Vi sørger for at søge om tilskud for dig, på dit byggeprojekt).

HÅNDVÆRKERFRADRAG gives der ligeledes på timelønnen, når der er tale om energirenoverende arbejde.

Kontakt os på dette link

Ved gennemgang af huset, vil vi i sær være opmærksomme på følgende punkter:

  • Tag
  • Træværk
  • Loftisolering
  • Tagrender
  • Vinduer og døre
  • Om- og tilbygning
  • Hulmursisolering